به گزارش قدس خراسان، داوود خوششکن در خصوص وضعیت گردشگری سلامت مشهد در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: در سال گذشته ۸۲ هزار و ۵۲۴ بیمار خارجی در مشهد ویزیت کردهایم که بابت آنها حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد داشتهایم.
مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: بیشترین بیماران را بیمارستانهای رضوی، چشمبینا، امام رضا(ع)، خاتم و قائم ویزیت کردهاند. بیماریهای ارتوپدی و تروما، زنان و زایمان، بیماریهای چشمی، بیماریهای قبلی، اورلوژی و جراحیهای عمومی به ترتیب مورد اولویت گردشگران سلامت در مشهد بوده است.
وی یادآور شد: البته در مشهد بیماران افغانستانی زیادی داریم که مدرک تبعیت کشور را ندارند، از همین رو این بیماران را گردشگر سلامت محسوب میکنیم. به همین دلیل مراجعه به بخش ارتوپدی و تروما بالا است. البته تعرفهای که از این نوع بیماران دریافت میکنیم، تعرفه گردشگری است.
خوششکن بیان کرد: در سال گذشته از ۹۵ ملیت در مشهد بیمار داشتیم که نسبت به سال ۱۴۰۱ پیشرفت بیشتری داشته است. بیشترین بیماران ما از کشورهای افغانستان، عراق، ترکمنستان، بحرین، تاجیسکتان، کویت و عربستان سعودی بوده است. رشد بیماران ترکمنستان بسیار چشمگیر بوده است.
مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جذب گردشگران سلامت در کشور خاطرنشان کرد: مشهد رتبه نخست جذب بیماران خارجی در سطح کشور را دارد. پس از مشهد شهرهای قم، کرمان، اصفهان و شیراز در رتبههای بعدی قرار دارند.
وی در خصوص ارزیابی درآمدزایی گردشگری سلامت در مشهد طی سال گذشته گفت: درآمد خوبی در گردشگری سلامت کسب کردهایم، ضمن اینکه درآمد بسیاری که از این طریق وارد کشور میشود ثبت نمیشود. این رقم ثبت شده، شاید یکچهارم یا یکپنجم درآمد مشهد از گردشگران سلامت در سال گذشته بوده باشد. پولی که گردشگران سلامت به مطب پزشکان، لیدرها، مراکز تفریحی و گردشگری و... میدهند ثبت نمیشود. ما فقط عددی که در بیمارستان و سامانه ثبت شده را اعلام میکنیم و از سایر هزینههای گردشگران به صورت دقیق اطلاعی نداریم.
خوششکن بیان کرد: نسبت به سال ۱۴۰۱ درآمد ما از گردشگری سلامت تقریبا ۲ برابر شده است، این در صورتی است که تعداد بیماران ما ۱۰ درصد افزایش داشته است.
نظر شما